Kijk eens wat vaker naarBENEDEN

Wat kan de pedicure voor jou betekenen?

Voeten vragen aandacht. Maar soms kun je die (even) niet geven. Bijvoorbeeld door ziekte, psychische klachten, ouderdom, overgewicht, verminderd gezichtsvermogen of doordat je wat minder soepel beweegt. Dan is de (medisch) pedicure er voor jou.

Er zijn veel voetproblemen waarmee je niet meteen naar de huisarts hoeft en waarmee je uitstekend terecht kan bij de pedicure. Voor een bezoek aan de pedicure heb je geen doorverwijzing van de huisarts nodig. Je kunt bij de pedicure terecht voor het knippen van nagels maar natuurlijk ook bij de volgende voetproblemen:

Juist bij diabetes, reuma, Parkinson, Alzheimer, dementie, spasticiteit, kanker, ouderdom, zwangerschap, overgewicht en zware belasting van de voeten verdient voetverzorging extra aandacht. Specifieke klachten aan de benen, voeten, nagels of huid kunnen dan opspelen. Maar ook kunnen voetproblemen ontstaan door bijwerking van medicijngebruik of als jouw beroep veel van je voeten vraagt. De (medisch) pedicure weet op welke punten kwetsbare voeten extra zorg nodig hebben.