Gel Lak Behandeling

Gellakbehandeling

Soak off gel is de nieuwste trend op nagelgebied. Dit product combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. De soak off gel wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel of kunstnagel en vervolgens uitgehard in een professionele LED lamp. Het product wordt aangebracht als een nagellak, maar heeft de duurzaamheid en flexibiliteit van een gel. Het resultaat is prachtige nagels die twee tot vier weken blijven zitten. Dit is afhankelijk van de groei van de eigen nagel. Het product is éénvoudig te verwijderen door gebruik te maken van aceton en nailwraps/foilwraps.

 
 
 

DSC_2326Wat is soak off gel niet?
Soak off gel is géén vervanger van nagellak en géén vervanger van kunstnagelbehandelingen met gel of acryl. Soak off gel is namelijk een dunne vorm van gel en hiermee lichter en ook flexibeler, maar niet zo verstevigend als een harde gel of acryl. Het geeft een natuurlijke look maar blijft veel langer zitten dan een nagellak. Daarom wordt het ook wel een semi-permanente nagellak genoemd. 

Wat is het soak off gel resultaat?
Een behandeling met soak off gel geeft duurzame en flexibele nagels in prachtige kleuren. Het geeft het schitterende resultaat van een langzittende en duurzame hoogglans op je nagels. Zonder de bekende nagellak problemen en dus: geen vlekken, geen tekenen van slijtage en geen droogtijd.

Soak off gel combineert de eigenschappen van een gel met die van een nagellak in een veelvoud aan kleuren. Het geeft de nagels een natuurlijke look en geeft minimaal twee weken lang prachtige nagels. Niet alleen het aanbrengen gaat zeer eenvoudig, maar ook het verwijderen.

 

DSC_2459

De voordelen
– Geen droogtijd, het product wordt aangebracht als een nagellak en uitgehard in een Led-Lamp;
– Volmaakte, fantastische hoogglans, twee weken lang, gegarandeerd!
– Sterke, schitterend gekleurde nagels, die toch flexibel zijn;
– Dun maar sterk. Soak off gel beschermt en verstevigt natuurlijke nagels;
– Nagels hoeven niet meer gefreesd of gevijld te worden. U verwijdert het heel gemakkelijk

 
 
 
DSC_2390

Beter dan nagellak
Een grote groep van vrouwen geeft de voorkeur aan nagellak, in plaats van gelnagels en acrylnagels. Het welbekende probleem van nagellak is alleen dat deze vaak slechts enkele dagen mooi blijft en een behoorlijk lange droogtijd heeft. Soak off gel brengt hier echter verandering in: het is net zo makkelijk aan te brengen als nagellak, is verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren en geeft eenzelfde mooie natuurlijke look, maar blijft wel 2 weken lang gegarandeerd mooi.